Over Ons

LGD is begonnen in 2008 en onder de bezielende leiding van Dimitry Kobakhidze, en zijn team, toen nog in tweedehands kleding, en sinds 2013 met nieuwe kleding, zijn wij uitgegroeid tot een serieus bedrijf in de in en verkoop van grote partijen kleding en schoenen.

LGD is gespecialiseerd in het ontzorgen voor de grotere kleding merken, d.w.z. dat de merken zonder zorgen hun collecties en restanten aan ons verkopen omdat ze weten dat deze niet meer op de markt komen zonder daar, als merk, last van te hebben. Door de jaren heen hebben wij nu niet meer alleen wholesalers als klant maar weten ook meer retailers de weg naar LGD te vinden.

Onze lijnen binnen het bedrijf zijn zeer kort waardoor elke  verandering snel kan worden aangepast of worden doorgevoerd, dit alles zorgt ervoor dat onze bestellingen altijd snel en op de juiste wijze worden afgehandeld. Deze bestellingen worden ook verpakt zoals onze klant dat wil, dus in kleine dozen, palletdozen, crème-zakken of cap-zakken, het maakt ons niet uit, u vraagt wij draaien!!

De kleding, verkopen wij per stuk en per kilo zodat elke klant bij ons terecht kan, tevens verkopen wij een door ons zelf gemaakte kleding mix die direct is te kopen en te laden, makkelijker kan het bijna niet.

LGD is altijd op zoek in de markt naar interessante partijen voor onze klanten. Hierdoor houden onze klanten tijd over voor hun eigen business. Op verzoek van onze klanten zoeken wij in de markt naar partijen die voldoen aan hun specifieke wensen.  Onze prijzen zijn een van de laagste in de markt maar met onze klant behandeling en expertise staan wij op 1!!!!

Onze merken

Tommy Hilfiger, Calvin Klein, McGregor, Vingino, Original Marines, To Be Too, Ronnie Kay, Y-clu, Custo, Micheal Kors, S’oliver, Reserved, Jack & Jones, Vero Moda, Tom Tailor, Nike, Pierre Cardin, Adidas, H&M, Levis, JBC, Puma, Primarkt, Coolclub, Name-It, Piazza Italia, Björn Borg, C&A, Scotch & Soda, PME